الگوریتم پاندا

الگوریتم پاندا

تاریخچه الگوریتم پاندا

گوگل پاندا که به زبان انگلیسی Google Panda نام الگوریتم جدید شرکت گوگل در رتبه‌بندی صفحات است که برای اولین بار در فوریه ۲۰۱۱ آغاز به کار کرد. این الگوریتم نتایج جستجو را تا حدی تغییر داده و به شدت با متن‌های کپی شده و کم ارزش مبارزه می‌نماید.

جالب است بدانید این است که نام این الگوریتم از نام خرس پاندا گرفته نشده است بلکه از نام یک از مهندسین گوگل که برای اولین بار توانست الگوریتم را پیاده سازی کند به نام Navneet Panda گرفته شده است که با ایجاد بستر نرم افزاری برای پیاده سازی الگوریتم ها گوگل را از دردسر بزرگی نجات داد.

گوگل پاندا از زمان شروع به کارش، به روزرسانی‌های بسیاری را تجربه کرده‌است. گوگل برای حمایت از ناشرانِ مطالب، توصیه‌هایی را در بلاگ گوگل منتشر کرده‌است و مسیر درست برای بالا بردن کیفیت مطالبِ وبسایت‌ها را توضیح داده است.

در فروردین ماه ۱۳۹۱ تأثیرات این الگوریتم روی زبان پارسی توسط مدیران سایت‌ها شناسایی شد.

رفتار الگوریتم پاندا

الگوریتم پاندا همینطور که در حال مطالعه سایت ها می‌باشد از سایت هایی که دارای محتوای کپی است را شناسایی می‌کند و سایت کپی را  در ابتدا کاهش رتبه می‌کند (رتبه الکسا) و کم کم کلا از نتایج گوگل حذف می‌کند این کار باعث می‌شود محتوای فاکیفیت در نتایج اول گوگل به نمایش گذاشته شود.

سئو در اصفهان ( میز سئو ) یکی از کارهایی که برای الگوریتم پاندا و مخاطبین انجام می‌دهد این است که که تولید محتوا ارگانیک ایجاد می‌کند تا در دام الگوریتم پاندا دانا گرفتار نشود.معمولا به الگوریتم های گوگل خزنده یا (crawler) گفته می‌شود زیرا دائما در حال وب گردی و خزیدن در سایت ها می‌باشند.

الگوریتم پاندا

خزنده پاندا چگونه اصبانی می‌‌شود ؟؟

1. محتوا کپی کنیم (Duplicate Content)

از طراحی وب سایت در اصفهان گرفته تا کلیه مطالب و مقاله هایی که نوشته می‌شود مورد بررسی قرار میگیرد. خزنده گوگل مثل ما انسان های مطالب را نمی‌خواند بلکه کد های اسکی را مورد بررسی قرار میده و با کمک از الگوریتم RANK BRAIN قادر به شناسایی از نظر مفهومی می‌باشد که ما در مقاله الگوریتم RANK BRAIN کاملا درباره رفتارش به شما توضیح می‌دهیم.

2. آگهی و تبلیغات زیاد :

بدون شک یکی از مواردی که شما می‌توانید از طریق آن درآمدزایی کنید، درج آگهی‌های تبلیغاتی شرکت‌ها، محصولات‌ و برندهای دیگر است. شما همچنین می‌توانید به صورت تبادلی با سایت‌های دیگر همکاری کرده تا آن‌ها نیز برای شما در سایت خود تبلیغ کنند. این مساله هم می‌تواند تعداد مخاطبان شما را افزایش داده هم سئو سایت اصفهان را ارتقا دهد.

از نظر الگوریتم پاندا مشکل زمانی پیش خواهد آمد که شما آگهی‌های تبلیغاتی را بیش از حد مجاز در سایت خود درج کنید. این مساله باعث نارضایتی مخاطبان و گوگل شده و رتبه سایت را پایین خواهد آورد.

3.محتوای کم و خلاصه ( Thin Content ):

سئو بدون محتوا معنایی ندارد. برای یک سئوی موفق شما باید در وب سایت خود محتوای با کیفیت و منحصر به فرد داشته باشید. از سوی دیگر داشتن محتوای کم کیفیت می تواند به شدت به سئو وب سایت شما آسیب بزند. این اصطلاح از آن جهت پر اهمیت است که تنها به سئو سایت و جریمه ها و الگوریتم های گوگل مانند پاندا محدود نمی شود بلکه بازدید سایت کم می‌شود و باعث افزایش نرخ پرش سایت یا Bounce Rate می‌شود. با مراجعه به سایت Alexa میتوانید امتیاز نرخ پرش خود را بررسی نمایید

4. محتوای بی کیفیت و کم ارزش ( Low Quality& Validity Content )

یکی از مهمترین مراحل برای بهبود رتبه یک وب سایت در نتایج جستجوی گوگل اطمینان از داشتن مقدار زیادی محتوای با کیفیت به همراه استفاده مناسب از کلمات کلیدی که مشخص کننده ی موضوع محتوا است، می باشد که گوگل ارزش بسیار زیادی برای ارتقاء رتبه سایت در نظر می‌‎گیرد.

5.مزرعه محتوا (Content Farming) :

حتما شنیدن واژه مزرعه محتوا ،شما را به یاد یک مزرعه زیبا و سرسبز و پر از محتوای سئو شده که مناسب برای موتورهای جستجو و گوگل است می اندازد، اما قضیه کاملا عکس این جریان است. به این صورت که تمامی محتوا های بی کیفیت و سطح پایین در این مزرعه یافت می‌شود. وب سایت های مزارع محتوا، سایت هایی هستند که از محتوا و مطالب کپی شده استفاده می‌کنند تا فقط از گوگل بازدید و ورودی بگیرند.

این دسته از وب سایت ها زمانی برای تولید محتوای انحصاری برای خود نمیگذارند و فقط محتوای سایر وب سایت ها را کپی می‌کنند ، که نتیجه این کار در طی مدت زمان کوتاهی باعث وارد آمدن صدمات جدی به سئو وب سایت در اصفهان می‌شود. بعد از وارد شدن الگوریتم پاندا به عرصه سئو اصفهان ، دیگر جایی برای مزارع محتوا وجود ندارد زیرا جرایم سنگینی را برای صاحبان این مزارع در نظر میگیرد.

بهینه سازی سایت بر اساس گوگل پاندا 4 راهکار کلی دارد:

حتما شنیدن واژه مزرعه محتوا، شما را به یاد یک مزرعه زیبا و سرسبز و پر از محتوای سئو شده که مناسب برای موتورهای جستجو و گوگل است می اندازد، اما قضیه کاملا عکس این جریان است. به این صورت که تمامی محتوا های بی کیفیت و سطح پایین در این مزرعه یافت می‌شود. وب سایت های مزارع محتوا، سایت هایی هستند که از محتوا و مطالب کپی شده استفاده می‌کنند تا فقط از گوگل بازدید و ورودی بگیرند.

این دسته از وب سایت ها زمانی برای تولید محتوای انحصاری برای خود نمی‌گذارند و فقط محتوای سایر وب سایت ها را کپی می‌کنند ، که نتیجه این کار در طی مدت زمان کوتاهی باعث وارد آمدن صدمات جدی به سئو وبسایت می‌شود. بعد از وارد شدن الگوریتم پاندا به عرصه سئو ، دیگر جایی برای مزارع محتوا وجود ندارد زیرا جرایم سنگینی را برای صاحبان این مزارع در نظر میگیرد.


۱. افزایش زمان ماندن در سایت Dwell Time:​

زمان ماندگاری کاربر در سایت به عنوان یکی از فاکتورهای رتبه دهی است. که شما با مراجعه به سایت Alexa میتوانید میانگین زمان ماندگاری در سایت را مشاهده کنید و از زضایت کاربران مطلع شوید. گوگل در تلاش است که وب سایت هایی با محتوای ارزشمند را به صدر نتایج برساند و یکی از معیارهای تشخیص محتوای ارزشمند قطعا زمان ماندن در سایت خواهد بود.


۲. افزایش گردش در سایت:​

• استفاده از لینک سازی هدفمند به کاربران این امکان را می‌دهد که اگر در هنگام مطالعه مقاله و آموزشی به مقاله دیگری نیاز دارند با لینک سازی آنها را به صفحه هدف انتقال دهید.
• بسيارى از وب سايت ها ابزار جست و جو را براى كمك به كاربرانشان ايجاد كرده اند. اين ابزار براى وب سايت هاى بزرگ كه صفحات و ابزارهاى زيادى دارند، ضرورى است. ابزار جست و جو مى تواند بعنوان يك دستيار به بازديدكننده و مشترى شما كمك كند تا آنچه لازم است درباره سايت شما بداند.


۳. کاهش فرار از سایت:​

اگه ما بتوانیم محتوای هدفمند ایجاد کنیم که دقیقا نیاز کاربران را براورده کند قطعا ماندگاری کاربران در سایت زیاد می‌شود و نرخ پرش یا کاهش فرار سایت کم میشود که در مقاله نرخ پرش در مورد آن کامل توضیح میدهم.


۴. شبکه‌های اجتماعی و برندسازی اینترنتی​

صفحاتی که دارای بک لینک زیای هستند اما بر روی برندیگ آنها کار نشده است جزو شک های پاندا هست، یعنی کلماتی که بیشتر از برند شما لینک گرفته اند، اگر لینک سازی زیادی انجام داده اید، در انجمن ها حضور داشته اید و لینک سازی کرده اید، اگر شبکه اجتماعی فعالی دارید و کلا سایت شما شناخته شده است اما برند شما سرچ نشود پاندای گوگل به شما شک می‌کند.

خلاصه

در نهایت سایت‌هایی که همواره محتوای با کیفیت و اورجینال منتشر می‌کنند هیچ هراسی از اینگونه الگوریتم ها نخواهند داشت. و انواع سئو قانونی با این الگوریتم هماهنگ هستند اما اگر در جایی از وب‌سایت خود مشکلاتی ایجاد کرده باشید، ممکن است تحت جریمه پاندا قرار گیرید. از دید عملی، بهترین کار برای جلوگیری از پنالتی شدن توسط پاندا توسعه برندتان می‌باشد که با کمک آن به عنوان یک سایت معتبر توسط کاربران و موتورهای جستجو شناخته شوید. برای تبدیل شدن به این حالت می بایست با تولید محتوای با کیفیت، به عنوان منبعی در حیطه کاری خود شناخته شوید.

اشتراک گذاری:

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *